10,000 تومان
  • فروشنده : مدیر

  • کد فایل : 47417
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1577

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون

دانلود تحقیق درمورد رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون

0 1.6k
دانلود تحقیق درمورد رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون

با دانلود تحقیق در مورد رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد رابطه عدم تحمل گلوكز با شاخصهاي فشار خون

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:70 صفحه

قسمتی از فایل:

چكيده
مقدمه: تحقيق حاضر به منظور تعيين رابطة بين شاخصهاي نماية تودة بدني, نسبت دور كمر به باسن (
WHR) و فشارخون با شاخص وضعيت تحمل گلوكز در سال 80-1377 در جمعيت شهري 69-30 ساله شرق تهران انجام پذيرفت. مواد و روشها: اين مطالعه بخشي از يك مطالعة مقطعي است كه در آن 15000 نفر از جمعيت شهري 69-3 سالة ساكن شرق تهران از طريق نمونهگيري تصادفي خوشهاي انتخاب شدند. از اين جمعيت 2886 مرد و 4013 زن در گروه سني
69-30 سال قرار داشتند كه تحت آزمون تحمل گلوكز خوراكي 2ساعته قرار گرفتند. ديابت قندي و اختلال تحمل گلوكز بر اساس معيارهاي سازمان بهداشت جهاني تعريف شدند.
BMI برابر يا بالاتر از kg/m2 30, چاقي و BMI بين
kg/m2 9/29-25, اضافه وزن تعريف شدند. WHR بالاتر از 8/0 در زنان و بالاتر از 95/0 در مردان به عنوان چاقي تنهاي در نظر گرفته شد. فشارخون سيستولي 140 ميليمتر جيوه يا بيشتر و دياستولي 90 ميليمترجيوه يا بالاتر يا مصرف داروي ضد فشارخون به عنوان پرفشاري خون تعريف شدند. از مدل رگرسيون لجستيك گام بهگامِ پيشرو براي تعيين ارتباط بين ديابت و شاخصهاي مورد بررسي استفاده شد. يافتهها: از كل 6899 نفر جمعيت مورد مطالعه, 911 نفر (2/13%) دچار IGT و 372 نفر (4/5%) مبتلا به ديابت بودند. چاقي در افراد ديابتي (1/45%) و در افراد داراي IGT (1/39%) نسبت به افراد سالم (9/22%) شايعتر بود (P<001/0 ). نتايج رگرسيون لوجستيك گامبهگام پيشرو بعد از تطبيقدهي بر اساس سن و جنس در فاصله اطمينان 95% نشان دهنده وجود ارتباط معنيدار ديابت با سن (P<001/0 ، 4/4=(OR, چاقي تنهاي
(
P<001/0 ، 8/1= OR), چاقي (P<001/0, 3= OR) و اضافه وزن (P<001/0 ، 2= OR) بود. شيوع پرفشاري خون در ديابتيها, افراد داراي IGT و افراد طبيعي بترتيب 9/51, 5/39 و 8/18% بود (P<001/0) و بعد از تطبيق دهي بر اساس سن, جنس, BMI و WHR, ديده شد كه انواع اختلالات گلوكزي با پرفشاري خون داراي رابطة معنيداري بودند: در افراد ديابتي (P<001/0 ، 4/2 (OR= و در افراد داراي IGT (P<001/0، 8/1= OR). نتيجهگيري: پرفشاري خون, چاقي و چاقي تنهاي در افراد ديابتي و افراد داراي IGT شايعتر از جمعيت عادي است. به علاوه, چاقي تنهاي در مقايسه با چاقي عمومي, بيشتر با اختلال تحمل گلوكز همراه است.

واژگان كليدي: عدم تحمل گلوكز، فشارخون، نماية تودة بدني، نسبت دور كمر به باسن،
عوامل خطرساز بيماريهاي قلبي ـ عروقي، چاقي تنهاي

 

 

 

 

خوردن صبحانه از ابتلا به چاقی جلوگیری مي‌كند

در تحقیقات گذشته چهار عامل به عنوان كاهنده‌هاي وزن و حفظ وزن كاهش يافته ذكر شده است كه عبارتند از رژيم كم چرب و پر از كربوهيدرات‌هاي پيچيده، كنترل وزن و دريافت‌هاي غذايي، فعاليت بدني و اخيراً عامل چهارم نيز بدان افزوده شده كه خوردن صبحانه به صورت مرتب و روزانه است. نتايج مطالعه قند و ليپيد تهران در منطقه 13 كه بیانگر شیوع بسیار بالای چاقی در گروه‌هاي سني مختلف است تأييد‌كننده اين مطلب مي‌باشد كه مصرف صحيح صبحانه تأثیر بسزايي در كاهش خطر ابتلا به چاقي دارد؛ به اين ترتيب دريافت انرژي (كالري) افرادي كه صبحانه نمي‌خوردند و افرادي كه مرتباً صبحانه مصرف مي‌كردند يكسان بود ولي افرادي كه صبحانه نمي‌خورند بيشتر چاق بودند و عدم مصرف صبحانه با خطر ابتلا به چاقي رابطه داشت به طوري كه خطر چاقي 5/2 برابر در اين افراد افزايش داشت. به علاوه افرادي كه صبحانه نمي‌خورند از الگوي غذايي نادرست‌تري در طول روز تا شام خود پيروي مي‌كردند و در بعد از ظهر تمايل به خوردن افزايش يافته، چربي و نان بيشتري مصرف مي‌كردند و فيبر دريافتي آنان كمتر بود.
در جدول زیر افزایش درصد افراد مبتلا به چاقي با توجه به اندازه دور كمر، نسبت دور كمر به دور باسن و نمايه توده بدني(
BMI) در گروه بدون صبحانه و با صبحانه گزارش شده است:

 

 

درصد افراد چاق

 

گروه باصبحانه

گروه بدون صبحانه

دور كمر

22%

46%

دور كمر به دور باسن

24%

24%

نمایه تودن بدن(BMI)

44%

71%

نتایج حاصل از اين مطالعه نشان مي‌دهد خطر چاقي كساني كه صبحانه نمي‌خورند بيشتر است و بنابراين مصرف مرتب و روزانه صبحانه در كاهش خطر ابتلا به چاقي موثر است

 

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر