4,000 تومان
  • فروشنده : daftar

  • کد فایل : 25711
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1848

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود مقاله طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين

دانلود مقاله طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين

0 1.8k
دانلود مقاله طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين

با دانلود مقاله در مورد طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:8 صفحه

قسمتی از فایل:

 طبقه بندي كردن تيپ در گاوهاي شيري هلشتاين                              

پس از اينكه ارزياب تيپ  گاوهاي شيري را ارزيابي كرد و صفات مختلف بدني را مورد اندازه گيري يا قضاوت چشمي قرارداد  بايستي بر اساس امتيازات حاصله ؛ گاوهاي شيري را  كلاسه بندي يا طبقه بندي كرد.         در روش طبقه بندي  معمولا نمره مربوط به هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه گشته و پس از آن  نمره تيپ نهايي يا فاينال اسكور و سپس امتياز كل تيپ دام مشخص مي گردد.  امتياز كل يا فاينال كلاس براي گاوهاي شيري هلشتاين در طبقات مختلف زير قرار مي گيرد:         

 

طبقه

امتيازكل

Excellent

90-100

Very Good

85-89

Good plus

80-84

Good

75-79

Fair

65-74

Poor

50-64

 

تعيين امتياز نهايي يا فاينال اسكور:                                          

براي تعيين امتياز نهايي قسمتهاي مختلف بدن گاو امتياز بندي شده  و سپس نمره هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه و در تعيين نمره نهايي مورد استفاده قرار مي گيرد.براي اين كار بدن يك گاو شيري به 5 قسمت اصلي زير  تقسيم بندي مي گردد:                                      

1- چهار چوب بدني و ظرفيت پذيري دام كه در تقسيم بندي كانادايي نمره 20 و در تقسيم بندي آمريكايي نمره 15 را به خود اختصاص مي دهد.                                                                                       

2- كپل كه در سيستم طبقه بندي كانادايي نهايتا 10 نمره به آن تعلق مي گيرد.                                                                                 

3- دست و پا  كه در سيستم طبقه بندي كانادايي نمره 16 و در طبقه بندي آمريكايي نمره 15 را به خود اختصاص مي دهد.                         

4- سيستم پستاني كه در هر دو روش  طبقه بندي بيشترين امتياز يعني 40 را به خود اختصاص مي دهد.                                                  

5- خصوصيات شيرواري  كه در سيستم كانادايي  نمره 14 و در سيستم طبقه بندي امريكايي نمره 20 به آن تعلق ميگيرد.                          

4,000 تومان